den bosch met kinderen

denbosch2Wij liepen achter in Den Bosch. Nergens kon je kleertjes van alle lievelingsmerken voor de kinderen even zien, voelen of op maat beoordelen. Altijd waren we afhankelijk van online shops. Maar toen was daar Petozzi (toch wel een van de mooiste Brabantse woorden, het betekent ‘stamppot’). Twee nichtjes, de supergezellige en hulpvaardige Geertje en Anoek, die eerder ook via het web verkochten, runnen nu deze toffe winkel in de Minderbroederstraat (vlakbij DIT, VanDaan, Vintage Room… mocht je Den Bosch verblijden met een bezoekje, check ook deel 1, deel 2 en deel 3)

denbosch6denbosch3Echt, noem een hip label en de meiden verkopen het. Ze ontdekken zelf ook steeds weer nieuwe merkjes en fijne spullen die ze aan hun assortiment toevoegen. Een walhalla voor ouders van 0-6 jarigen, maar ook de kinderen zelf vermaken zich prima. Er ligt een Wobbel. Dus ja.

denbosch1Shoppen maakt natuurlijk dorstig. En met kinderwagens, of überhaupt: met kinderen, voel je je niet altijd overal welkom. Onhandig om een beweeglijke baby rustig op schoot te houden of een hyperactieve peuter aan tafel te temmen. Maar Den Bosch heeft nu eindelijk een plek waar een speelbox in het midden staat. Waar je op de muren mag krijten. Waar een kleine wastafel met krukje is en – niet geheel onbelangrijk – waar de koffie en de koekjes en taartjes heerlijk zijn. Tof Koekie heet het, een paar deuren verderop bij de plek om te zijn voor baby- en kinderschoenen (Piccolino van Lia  Staring). Wij zien een dagje Den Bosch met de kleintjes helemaal voor ons! Kreeg jij er al zin in?

denbosch5denbosch4

2 reacties op “den bosch met kinderen”

  1. Anita Mimpen

    Sorry maar jullie hebben toch echt nog een super kinder kledingzaak gemist in Den Bosch!!!
    TT36 achterhetstadhuis 36 in de straat bij Tof Koekie en Piccolino!Hier verkopen ze oa Molo,WILD,Le Big maar ook tassen van Zebra en lampjes van Lovely Company!
    Ze beginnen bij maat 92 t/m maat 176 dus voor de kleintjes maar ook zeker voor de pubers een echte aanrader!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *