charlotte wooning

charlotte-2Bijna iedere dag stappen we op de bakfiets. De polder in of gewoon een rondje langs de bakker. En niet te vergeten: langs alle speeltuintjes, dierenparkjes en kinderboerderijen in de buurt. Overal staan weer andere bloemen in de bermen of langs de paden en voor ons is het inmiddels een sport geworden om zoveel mogelijk soorten te vinden en te plukken. Wanneer we thuiskomen, checken we via de website “Wilde bloemen in Nederland”  meteen hoe de bloemen heten die we in onze vaasjes gaan stoppen. Superleuk om de kinderen zo eigen te maken met de natuur.

charlotte3En zo  plukten we gisteren ook een fijn bosje bij elkaar. Bij thuiskomst lag er een prachtig pakketje in de brievenbus en ook al is het nog geen Moederdag vandaag, we konden niet wachten! Het waren namelijk onze gepersonaliseerde kettingen van Rotterdamse designer Charlotte Wooning. Nieuw in haar uitgebreide collectie zijn de ‘handwriting‘ en ‘alphabet‘ kettingen, in zilver of verguld rosé of geelgoud. Fleur koos voor haar eigen naam – vroeger lachten we om de naamkettingen, maar stiekem zijn ze toch echt wel heel cool – en Jessica voor de initialen van haar kinderen. Wij kunnen Moederdag in stijl gaan vieren. Hebben jullie de cadeaus al binnen? De recepten al klaar?

charlotte-1Dankjewel Charlotte, voor deze juweeltjes. En superlief Aryati dat je aan ons dacht. Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Puur PR en Charlotte Wooning.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: donderdag 16 december verzenden we voor het laatst voor kerst!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.