camping de wereld

Wat doe je als je in de evenementenbranche werkt en door de maatregelen rondom Corona thuis komt te zitten? Je zou natuurlijk kunnen gaan klussen in huis, een online cursus kunnen gaan volgen of simpelweg de hele dag in je bed kunnen blijven liggen. Diederik – de man van de lieftallige dame op de foto’s – bedacht iets anders. Hij trommelde al zijn collega’s uit de evenementenbranche op en startte een heuse ‘pop up’ camping in het groene Overasselt: Camping de Wereld, een luxe familiecamping op een prachtige plek middenin de natuur.

Om jullie een indruk te geven van deze te gekke plek in de bossen ging Jessica – zij en Mieke kennen elkaar al ruim 30 jaar! – een kijkje nemen op Camping de Wereld en schoten ze samen een paar fijne plaatjes om alvast helemaal in de stemming te komen. Want vrijdag is het zover, dan wordt de camping feestelijk geopend!

Luxe ingerichte tipi’s en een enkele yurt staan tot jouw beschikking, met daarin alles wat je nodig hebt: onder andere echte bedden (hoera!), een koelkastje, een tafeltje met stoeltjes. Bovendien heeft elke tent een privé douche en toilet! In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Wil je een middagje shoppen? Nijmegen ligt om de hoek. Geen zin om te koken (wat wij ons helemaal voor kunnen stellen)? Geen probleem, op het terrein is een heuse foodtruck aanwezig.

Op Camping de Wereld valt er voor iedereen wel wat te beleven en worden er elke dag toffe activiteiten georganiseerd. Zo kan je onder begeleiding van de plaatselijke scouting een heuse boomhut bouwen en verzorgen artiesten een muzikaal programma. Dat alles voor het ultieme ‘festivalgevoel’. Liever ultiem ontspannen? Dat kan tijdens de yogasessies of in de hottub, die je voor een dag kunt huren. Uiteraard voldoen alle activiteiten aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Klinkt goed toch? Er zijn de komende maanden nog tipi’s vrij hoor, reserveren doe je hier!

1 reactie op “camping de wereld”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *