c-more concept store

cmore-3Een toffe concept store, Nijmegen snakte ernaar! En nu is hij er dan: een inspirerende plek waar je kennis kunt maken met het werk van jonge, getalenteerde ontwerpers, maar waar je ook terecht kunt voor gevestigde labels als Fest Amsterdam en Loof. Dit alles in een super stoer en heerlijk licht pand in de oude Honig fabriek.

cmore-2Bij binnenkomst springen de kleurrijke lampen van Pieter Husmann – wij kennen zijn werk van de Dutch Design Week – meteen in het oog. Yske en Iris, de eigenaressen van C-more, gaven ze een prominente plek boven hun toonbank en uiteraard zijn ze ook gewoon te koop. Dat de dames hun collectie met zorg samenstelden is meteen te zien. Er is dan ook aan iedereen gedacht: dames en heren, maar ook kinderen kunnen hier hun hart ophalen. Op de website zie je precies welke ontwerpers en labels er gepresenteerd worden.

cmore-6Op Instagram houdt het ondernemende duo je precies op de hoogte van wat er allemaal binnenkomt. Zo is deze prachtige groene bank van Fest Amsterdam vers van de pers en werd onlangs hun mobiele keuken (achter de bank te zien) geleverd. Was jij nog benieuwd waar je zo’n schattig Consilium vaasje – dé hit van Show UP – kunt kopen? Bij Yske en Iris dus!

cmore-1Daarnaast biedt C-more onder de noemer ‘Made in Nijmegen’ een podium aan Nijmeegse ontwerpers, waaronder – ons allen bekend – Hella Duijs. Haar werk bevindt zich in goed gezelschap van onder andere de tassen van Anna Treurniet, meubels van de Dutch Craftsmen (zij maakten ook de keuken) en de custom made fietsen van Teun Timmermans.

cmore-5Ben je uitgesnuffel en geshopt of wil je nog even nadenken over die prachtige vaas hierboven? Neem dan vooral nog even de moeite om de rest van het Honig Complex te ontdekken, parkeer de kinderen in Bounz of het nabijgelegen Waalhalla en schuif aan voor een hapje en een drankje op het terras van de Meesterproef (een biertje met een borrelplank bij Stoom is ook fijn natuurlijk) of neem een kijkje in de Smeltkroes, dé verzamelplaats voor creatieve ondernemers. Met een beetje geluk kun je Hella – die hier gevestigd is – aan het werk zien.

Kortom, stuur je liefste vriendin snel een appje om een datum te prikken voor een dagje Nijmegen. Wij wensen je alvast veel plezier!

cmore-4

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op:
vanaf 1 januari verzenden we alleen nog op maandag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.