bromelia in de mix

bromeliablog-3Dat de Bromelia een ideale plant is voor de luie plantenmoeder, daar zijn wij wel achter gekomen. Af en toe een plonsje water en voldoende licht en je hebt er tijden plezier van. Wat wij nou echt heel tof vinden van deze tropisch aandoende, gekleurde beauty is dat hij zich zo lekker laat combineren. Kies er eens voor om een groepje Bromelia’s in dezelfde kleur bij elkaar te zetten. Je weet inmiddels natuurlijk al wel dat er voor ons nooit zoiets bestaat als ‘te veel roze’, dus wij kozen voor een selectie aan roze planten. Roze matcht ook zo heerlijk met groen. De ene Bromelia heeft donkergroene bladeren, terwijl die van een ander wat grijzer of juist frisser groen zijn. Een prachtige mix ontstaat er, die lekker knalt in dit roze hoekje bij Fleur thuis.

bromeliablog-1Veel gewaagder – en dus ook veel leuker – is het om de Bromelia als een bloem toe te passen en hem te omringen met snijbloemen. Jessica haar slaapkamer leende zich perfect voor een gezellig hoekje met een babyroze gerbera, een lila allium, een zachtroze violier en wat knallende tulpen. In haar mooiste gekleurde keramiek tentoongesteld waardoor er een heerlijk bont geheel ontstaat. Door het luchtzuiverende karakter is het ook nog eens heel prettig om voor een Bromelia op je slaapkamer te kiezen. Wij kunnen ons zo voorstellen dat onze Bromelia’s ook nog een keer naar de badkamer verhuizen, want ook daar is het fijn je te omringen met al deze kleurenpracht.

bromeliablog-2

Heel fijn vonden wij het om te weten dat Bromelia’s heel milieuvriendelijk worden geproduceerd. Een duurzaam leven is wel iets waar wij ons bewust van zijn en juist binnen dit streven past de keuze voor een Bromelia dus perfect. Wij zijn benieuwd of we jou hebben weten te inspireren deze allemans vriend in huis te halen. Deel je je foto’s met ons op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.