Design

Sunny thoughts

10 juli 2020

Vorig jaar zetten we Sandra van Studiodewinkel.nl in het zonnetje omdat ze ons al negen jaar verraste met haar eigenzinnige collectie. We schreven een blog voor vtwonen omdat het een flinke prestatie is om al zo lang te blijven vernieuwen met mooie merken, prachtige kunst en binnen- en buitenlandse namen. Misschien wel het állerleukste is, dat Sandra iedere verjaardag een kunstenaar vraagt om een gelimiteerd werkje voor in haar shop te maken. Zo is er al een speciale Storytile ontworpen, Lammers en Lammers maakten een eigen poppetje en dit jaar is het de beurt aan Marieke Peters.

Een vrouw in gedachten, aan het genieten van de zon. Lichtpuntjes flitsen om haar heen, op haar borst en haar hart zie je ze ook glinsteren. De liefde voor de natuur wordt op deze manier gesymboliseerd. Marieke Peters wil benadrukken hoe belangrijk het is om elke dag te genieten! Wanneer je je openstelt voor bijvoorbeeld een ondergaande zon, geef je geluk de ruimte. ‘SUNNY THOUGHTS’ is speciaal voor het tienjarig jubileum van Studiodewinkel op een luxe papiersoort gedrukt en daarna handmatig voorzien van gouden glinstering.

Onze eigen collectie flesvazen van Foekje Fleur is aangevuld met exemplaren uit de webshop, maar Sandra is ook een kei in het kiezen van bijzondere designs. De tegels van Marga van Oers, maar ook de lampen van Marcantonio Raimondi Manerba, de Grow Lamps van REM Atelier en konijnen van Tania Yanush. Je vindt alles bij Studiodewinkel.nl

GESLOTEN Wij mogen een te gekke give away opstarten en drie van jullie verwennen met het gelimiteerde werkje ‘Sunny Thoughts’. Laat je hieronder een reactie achter? Dit blog schreven we in samenwerking met Studiodewinkel. De winnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen van ons!