blijmakende frambozenbrownies

frambozenbrownies4Buiten lijken de seizoenen een vergissing te maken – een miezerige herfstzaterdag middenin de lente – binnen maken we ons eigen feestje met een koraalrode pioenroos, versgezette cappuccino’s en hartjesvormige frambozenbrownies.

frambozenbrownies1frambozenbrownies3Een simpel tussendoorreceptje om een verplichte binnenblijfdag toch nog aangenaam te maken: twee repen pure chocolade (200 gram in totaal) met 60 gram boter, 90 gram bruine basterdsuiker en 60 milliliter slagroom in een pan smelten. In een beslagkom 35 gram patentbloem met 3 eieren door elkaar heen mixen en dan de chocosmurrie door dit eiermengsel kloppen. Het beslag is genoeg voor ongeveer 5 kleine taartvormpjes. Ik verdeelde nog bevroren frambozen over de vormpjes met beslag en bakte ze in ongeveer 40 minuten op 150 graden gaar.

frambozenbrownies2Hopelijk hebben jullie ook een manier gevonden om de regen te negeren, anders snel een ritje naar de supermarkt inplannen voor alle benodigdheden hoor: het zijn échte blijmakers!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.