and the nominees are…

mtb-denim-driftMede dankzij jou: jouw reacties en likes, jouw deelname aan onze toffe giveaways zijn wij team PRCHTG zoals we dat nu zijn. Wij hopen steeds te vernieuwen. Dit doen we door onszelf uit te dagen, door op zoek te gaan naar onderscheidende ontwerpen en mooie content te maken voor onze enthousiaste volgers. Jij dus!

flexa-individualism-2En dat is niet onopgemerkt gebleven. Vorig jaar wonnen we naast de Dutch Mom Blog Award (de Award voor de meest toonaangevende influencers en mombloggers) ook nog de publieksprijs bij Meet the Blogger.

Dit jaar mogen wij weer op het podium staan. Volgende week zaterdag al (help! jurkje! kapper!) omdat wij genomineerd zijn voor de Meet the Blogger Colour Award. Hoe gaaf is dat? Maar – en nu worden we even heel persoonlijk – omdat wij slechte verliezers zijn hebben wij jouw hulp dringend nodig.

flexa-roze-zwart-1Zouden jullie zo lief willen zijn om massaal op ons te stemmen? Let wel goed op… je moet door een heel lijstje scrollen en komt dan via allemaal aantrekkelijke concurrenten (kom niet in de verleiding hoor!) pas bij PRCHTG uit. Stemmen doe je HIER.

Wat krijg je ervoor terug? Onze eeuwige dank, een vette virtuele bos bloemen op Instagram en je kan achteraf meepraten: “ook ik hielp deze creatieve en kleurrijke meiden om te winnen!”

Heel veel liefs,

Fleur + Jessica.

flexa-heartwood-3De foto’s in deze blogpost komen uit de posts die wij in samenwerking met Flexa maakte, je vindt ze allemaal terug op ons blog.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden één keer in de week op maandag. alle bestellingen geplaatst vóór maandag 12:00 gaan dan mee.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.